Hvordan finne en koblingsboks

March 19

Hvordan finne en koblingsboks

Kabelforgreningsbokser brukes til å koble én eller flere elektriske grenlinjer til en bestemt krets. Avhengig av elektriske design forlenge grenen ledningene fra en koblingsboks en rekke lys, utsalgssteder eller tilbehør inventar. Denne typen installasjon bidrar til å isolere bestemte kretser på breaker panel om nødvendig. Typisk metall og glassfiber Kabelforgreningsbokser er 5 inches kvadrat og 1 1/2 inches dyp. Boksene har porter for tilkobling kanal ved siden av boksen og en flat cover holdes på plass med to eller flere små skruer.

Instruksjoner

•Referere elektrisk plan eller koblingsskjemaet for en bygning eller i bestemte etasje i en bygning. Kabelforgreningsbokser angis med bokstaven "J" og er klart definert i planen. Sirkel hver koblingsboks plassering Hvis nødvendig for referanse.

•Tilgang området over taket i et hjem. Følg stien av fleksible rør i taket isolasjon til et punkt hvor to eller flere kanaler vises å skjære. Trekke tilbake isolasjon for disse meningene å avsløre Kabelforgreningsbokser.

•Tast en gjennomgangen plass eller kjelleren dør til området under hovedetasjen i en bygning eller et hus. Følge banen til elektriske kanaler til poeng der én eller flere krysser mellom synlige gulvbjelker å finne Kabelforgreningsbokser.

•Følg banen utenpåliggende rør eller wire mold på innsiden vegger av kommersielle anlegg eller lageret. Kabelforgreningsbokser plassert ofte på veggene i nærheten kompressorer, pumper eller store deler av utstyr. Kabelforgreningsbokser brukes i tillegg ofte på taket av næringsbygg tilgang til kretser forbundet med air condition enheter og ventilasjon fans.

Tips og advarsler

  • Bruk en støvmaske, vernebriller og hansker når du håndterer isolasjon.