Hvordan finne en Exterminator å kvitte seg med Bed Bugs

May 2

Hvordan finne en Exterminator å kvitte seg med Bed Bugs

Du kan prøve å unne en bed bug infestation, men oddsen er du trenger en lisensiert exterminator å fullstendig utrydde skadedyr. Bed bugs er en av de vanskeligste hjemme inntrengerne å utrydde og en av de enkleste å spre. De gjør en renessanse i byer på grunn av det høye antallet reisende og fordi plantevernmidler som ble brukt til å kontrollere dem i siste er nå forbudt. Bed bugs er vanskelig å bli kvitt, så ansette en exterminator med en bevist banerekord- og flere triks ermet.

Instruksjoner

•Contact lisensiert exterminators eller pest management selskaper med etablerte spor poster. De kan koste mer, men du vil spare penger i det lange løp fordi jobben er mer sannsynlig å bli gjort riktig.

•Spør exterminator om sin erfaring med bed bugs. Valgte en exterminator som har kompetanse i sengen avlyttinger og kan tilby referanser og testimonials fra tilfredse kunder. Bed bugs er vanskeligere å bli kvitt enn andre skadedyr.

•Spør exterminator å komme til ditt hus og gjøre en gjennomgang for å sikre at du arbeider med et bed bug problem. Snakke med ham om hans foreslåtte behandlingsplan. Få to eller tre meninger fra ulike selskaper før du gjør ditt valg.

•Chose exterminator som tilbyr den mest omfattende planen for å kontrollere problemet, ikke exterminator som gir deg den laveste prisen. Aldri tro en exterminator som hevder han kan kvitte seg med bed bugs med en behandling. Det tar uker eller måneder nær arbeid med pest kontroll spesialist å fullstendig eliminere bed bugs.

•Expect å gjøre like mye arbeid som exterminator. Exterminator vil komme og gjøre din inspeksjoner og kjemiske behandlinger, men du vil e ansvarlig for opprydding, vanlig støvsuging, rot reduksjon, bug overvåking og madrass omsorg mellom besøkene. Hvis du ikke gjør din del av arbeidet, kan ikke exterminator bli vellykket.

Tips og advarsler

  • Snakk med husleien hvis du leie din hjem eller leilighet. Noen land krever utleier å dele kostnader forbundet med feil infestations. Hvis du bor i en leilighet, må din landlord leie en pest kontroll ekspert til å kontrollere og behandle hver enhet i bygningen.