Hvordan finne en dårlig forbindelse i huset ledninger

June 11

Hvordan finne en dårlig forbindelse i huset ledninger

Når lysene plutselig går ut eller en stikkontakt slutter å fungere, har du en dårlig forbindelse i kretsen. Det trenger ikke å være en grunn til alarm, fordi 90 prosent av tiden problemet er lett sporbare og fixable. I de få tilfeller hvor det er en kort i veggen der du ikke ser det, fulgte en logisk diagnostisk undersøkelse lettere å finne på den nøyaktige plasseringen av problemet så du trenger ikke å ta fra hverandre dine murer leter etter den.

Instruksjoner

•Look for en utkoplet breaker i hovedpanelet. Hvis du ikke finner noe, ser rundt huset for snublet bakken feil avbryte (GFI) utsalgssteder. Hvis det er en utkoplet GFI på krets opplever strømbrudd, avbryter den makt til hvert element installert etter det i kretsen. En utendørs GFI turer hvis en utendørs apparatet er koblet til det når sprinkleranlegg kommer på. Tilbakestille en utkoplet GFI ved å trykke på reset-knappen. Du bør koble hva er plugget inn i den å tilbakestille.

•Tilbakestillings breaker hvis du finner en som er utløst i panelet. Hvis den forblir, prøve problemet stikkontakt eller lys igjen. Hvis breaker turene igjen kretsen kan være overbelastet eller det kan være et problem med ledninger i lys eller uttak.

•Trekk alle apparater og slå av alle lysene på krets, og slå på bryteren og prøv problemet lampen på nytt. Hvis bryteren forblir, er krets sannsynligvis overbelastet. Overføre noen apparater til en annen krets. Hvis breaker turer, se etter tegn på shorting i lys fixture eller uttak. Du kan se svarte merker på veggen eller lukter røyk. Ta ut stikkontakten og erstatte den. Hvis det er en light fixture, kan du enten erstatte det ha det kontrolleres for feil.

•Look for en kortslutning eller frakoblet ledninger hvis ingen breaker ble utløst, du finner ikke noen snublet GFIs, og det er ingen strøm til en stikkontakt eller lys. Kontrollere lampen først. Skru dekselplaten i en stikkontakt med en skrutrekker og se på terminaler med en lommelykt. Hvis du ser en løs ledningen, koble den til igjen etter første slå bryteren styrer som krets. Hvis et lys ikke vil gå på, kan du prøve å skifte pæren. Fjern bytte dekselet og se etter løse ledninger. Endelig festeanordningen lys og kontroller ledningene. Pass på at bryteren er deaktivert når du gjør dette.

•Test ledninger koblet til død kampen med spenning tester. Hvis du tester viser makt, er kampen selv feil.

•Prøv nærliggende utsalgssteder eller lys hvis du kan finne noen løse ledninger i problemet kampen. Hvis det er et problem i veggen, kan du sannsynligvis finne andre ikke fungerer inventar. Sjekk etiketten på panelet for å finne krets som er knyttet til problemet kampen. Arbeide deg mot panelet fra død Kampen, prøver lys og utsalgssteder, til du finner en som fungerer.

•Plugg et lys i en død stikkontakt på krets, og slå den på. Har noen se lys mens du fjerner dekselet av live stikkontakt eller bytte og vrikke det med en tre-pinne. Hvis lyset flimrer, er det trolig en løs tilknytning i stikkontakt eller bytte. Hvis du får ingen svar, trykk veggen mellom arbeider stikkontakten og død. Hvis ledningene i veggen er løs, du kan et øyeblikk en tilkobling og lyset flimrer. Hvis den gjør det, stoppe der og merke veggen for utgraving og reparasjoner.

•Kontroller kontinuiteten av strømbryteren hvis kretsen er død, men det har ikke utløst. Plass én avledning av spenning tester på nøytral buss bar panelet og den andre på terminal festeskruen breaker. Hvis du får ingen lese, erstatte breaker.

Tips og advarsler

  • Noen ganger tygge gnagere delvis gjennom ledninger innenfor murene. Hvis de er fortsatt midlertidig tilkoblet, kan elektrisitet bue mellom dem. Du bør kunne lukter røyk Hvis dette skjer.
  • Beskriver feil problemer umiddelbart. Hvis du har en delvis åpen krets i en vegg, kan det begynne en brann.