Hvordan finne en bittersøt anlegg i Ohio

February 20

Hvordan finne en bittersøt anlegg i Ohio

Bittersøt søtvier (Solanum dulcamara) er en woody blomstrende busk i søtvier familie som inkluderer poteter, aubergine, tobakk og tomater. Opprinnelig fra Eurasia, bittersøt ble introdusert til Nord-Amerika som en dekorativ hage sorten, men nå vokser i Ohio og andre østlige og nordlige sentrale stater, og ifølge Ohio State University, regnes som en invasiv plantearter. Bittersøt selges til mange hjem og hage sentre, men finnes også vokser i naturen.

Instruksjoner

• Søk for bittersøt i fuktig eller vannfylte områder som strømmen banker, våtmarksområde skog, myrer og grøft banker. Bittersøt foretrekker en solrik beliggenhet med rik jord nær jernbane, frukthager og landbruket jordbruksland.

•IDENTIFY bittersøt av sine etterfølgende vane og hul hårete stammer som vokser opp til 10 fot i lengde. Bittersøt bladene er glatt, mørk grønn med en lilla fargetone og 2 til 5 tommer i lengde. Bladene er ovale med jevne kanter og litt pekte tips.

•Look for blomstrende bittersøt busker fra mai til September. Bittersøt har mange små violet blue stjerneformet blomster med fem kronblader og lyse gule sentre gruppert på hengende stammer.

•IDENTIFY bittersøt busk bær og frø i høst og vinter. Saftig bærene er en ovale figuren, lys rød farge med en tynn, skinnende hud. Ca 3/8-tommers fruktene små gule frø, vises i høst, og forblir fra bar grein om vinteren når bladene har falt.

•Bruise eller knuse en bittersøt blad, eller klippe en stilk å løslate sin lukt. Bittersøt har en avslørende ubehagelig bitter og søt aroma kombinasjon.