Hvordan finne en bikube

May 13

Hvordan finne en bikube

Bier spille en viktig rolle i produksjon av honning, bivoks og pollinerende blomster. Deres rolle er gunstig for miljøet, kan de bli en trussel hvis de velger å gjøre deres hjem og struktur i nærheten av mennesker. Bier vil svi hvis forverret og kan bli en trussel for mennesker. Elveblest inne i veggene kan også utgjøre en trussel mot strukturen i hjemmet. Bestemme hvor bikube ligger riktig behandle og fjerne.

Instruksjoner

•Determine om du er allergisk mot bie stikk. Hvis du har hatt tidligere allergiske reaksjoner på bier, ikke forsøk å finne strukturen. Allergiske reaksjoner kan forårsake hevelse, kvalme, pustevansker og lavt blodtrykk, og kan være dødelig.

•Bruk beskyttende utstyr. Holde seg til lyse klær som er myk i tekstur. Bier tendens til å bli aggressiv i nærvær av mørke klær som er grov i teksturen. Skinnhansker og birøkts slør bør også brukes for å beskytte deg mot bie stikk. Ikke ha parfyme, parfyme eller kroppen dufter. Disse dufter kan forvirre og tiltrekke bier til å tro de lukter søte nektar av blomster.

•Finn bikube. Bikuber ligger ofte i vegger, høye trær og skorsteiner. Andre populære stedene kan inkludere søppel bokser og blomsterpotter. Hvis du oppdager bier kommer og utenfor hjemmet, se loftet eller garasje for en mulig struktur.

•Contact en pest kontroll profesjonell eller exterminator planlegge en avtale har strukturen og kolonien undersøkt. Bikuber kan være en utfordring å fjerne, spesielt hvis funnet innenfor veggene i hjemmet ditt eller undergrunnen. Pest kontroll profesjonell har riktig utstyr og kjemikalier å trygg fjerne bier og strukturen.