Hvordan finne den beste malingen for en tre dekk

March 23

Folk flekken eller male sine dekk for å beskytte og bevare skogen. Utendørs dekk ta mye misbruk fra vær og naturlige elementer og krever høykvalitets maling eller flekker å beskytte skogen. Dekk er krever regelmessig vedlikehold og vanligvis malt eller beiset hvert tre til fire år. Flekker en kortstokk understreker det naturlige kornet av skogen. Maleri en kortstokk gir en mye større fargespektrum og lar deg velge en farge på kortstokk som legger til det overordnede fargevalget i huset.

Instruksjoner

•Decide på et fargevalg for dekk. Besøk noen maling butikker i ditt område og velg et antall fargeeksemplene som ville fungere godt med dekk. Velg farger som utfyller din huset farge og dekk møbler. Holde inne sinn de naturlige fargene i din hage og landskapsarbeid farger, som murstein og tre.

•Lay maling eksempler på dekk. Husk fargen påvirkes av sollys, spesielt i en ytre miljø. Lå maling prøver på områdene rundt dekk. Også holde prøvene hus fasader og dekk møbler. Gjør dette et par ganger for å få en følelse for hvordan sollyset påvirker fargen. Velg fargen eller farger du tror fungerer best for din dekk.

•Når du kjøpe maling for dekk, du må også vurdere glans-nivået, nivået av glans i maling. Male sheens spenner fra flat, liten eller ingen glans, til semi-gloss, som er svært blanke. Ikke vær redd for å spørre på maling butikk.

•Velg en høykvalitets oljebasert maling. Oljebasert maling gir bedre beskyttelse for en kortstokk og står bedre under ekstreme værforhold og gående.