Hvordan finne deler for en Hoover Vacuum

June 8

Mange stole på deres Hoover vakuum å holde gulv renset og er irritert når en del av vakuum bryter eller må skiftes. Selv om mange butikker bære deler Hoover støvsuger, svært få har alle deler må på lager, og mange er ikke autorisert Hoover forhandlere. Ved å følge noen få enkel og grei trinnene, men kan du oppdage det er lettere å finne deler for en Hoover vacuum enn du tror.

Instruksjoner

•Gå til Hoovers nettsted på Hoover.com. Rull nedover mot bunnen av siden, og klikk på koblingen "Vakuum deler."

•Velg en passende kategori av fra alternativene som vises på videre. Alternativene er slanger, smuss kopper og lokk, brushrolls, wands og utvidelser, crevice verktøy, støvtørking børster, bare gulvet børster, møbeltrekk verktøy, kraften pensel håndverktøy, og batterier og ledninger.

Flytte ned neste side for å vise alle deler som Hoover har for salg gjennom sitt nettsted. Les beskrivelsen av hvert enkelt å sikre en del samsvarer med modell av bestemt Hoover vakuum. Når også sammenligne faktiske delenummeret å sikre at du kjøper den rette delen.

•Decide om å kjøpe delen online gjennom Hoovers nettsted eller via telefon ved å ringe Hoovers kundeservice-avdeling på 1-800-944-9200. Du kan også gå til siden "Locator" på Hoovers hjemmeside på Hoover.com/locator.aspx og angi postnummer for å finne en autorisert Hoover deler forhandler i ditt område hvis du ønsker å kjøpe delen i person.

Tips og advarsler

  • For å sikre du finne tilhørende del, ha det rett modell Hoover vakuum. Modellnummeret og annen viktig informasjon om vakuum vises på sølv eller svart plate etiketten på bunnen eller bak vakuum. Du kan laste ned håndbøker, registrere vakuum og finne et lokale servicesenter bruker Hoovers nettsted. Hvis du velger å kjøpe en del på Internett, gjøre et raskt søk etter gjeldende salgsfremmende koder før du kjøper. Disse kodene kan tilby gratis frakt eller prosenter av kjøpet. Selv om disse kodene variere fra måned til måned, kan de bli funnet lett gjennom en rask Internett-søk, og de kan spare penger.
  • Lese returpolicyer før du kjøper en del, spesielt hvis du er usikker på om delen er riktig en for bestemt vakuum.