Hvordan finne byggeplaner for et gammelt hus i Victoria Texas

August 13

Hvordan finne byggeplaner for et gammelt hus i Victoria Texas

Victoria er en av de mest historie-rik byene i Texas. Sin arv kan spores tilbake til Cabeza de Vaca planlagte utforske området i 1530. Det er den eldste byen i staten. Lokale historikere har jobbet hardt for å gjenopplive interesse i Victorias siste, delvis gjennom fremme byens historiske strukturer; ressurser inkluderer McNamara House Museum og en årlig historiske hjemmet turneen. Fylket arkivene har en katalog over alle historiske boliger i byen, men dessverre svært få av de arkitektoniske planene fortsatt eksisterer.

Instruksjoner

•Kontroller en liste over alle hjemmene du er interessert i forskning. Inkluderer adressen og, hvis kjent, året den ble bygget.

•Ta listen til Victoria County arkiver, ligger sentrum på 205 W. Goodwin Ave. Arkiv personalet er svært nyttig og vil finne blåkopier for deg lett hvis de finnes. Hvis kopiene er nødvendig, tar en arkiv kontorist blåkopier til Victoria Blueprint å ha kopier laget. Dette vanligvis koster $5-$8.

•Hvis blåkopier du leter etter ikke lenger eksisterer, fortelle til arkiv butikkpersonalet om huset du er interessert i og gi et bilde hvis du har en. De kan vite en lignende hus som de har tegninger. Mange byggherrer på begynnelsen av 1900-tallet brukes standard byggeplaner og bare lagt til sine egne pynt.

•Look gjennom historiske plan bøker, som "American viktoriansk hytte Homes," en gjengivelse av arkitektoniske fast Palliser, Palliser & co.s 1878 katalog. Palliser planer ble kjøpt og brukt av mange byggere av den tiden.

Tips og advarsler

  • Hvis tegninger ikke kan hente og hjemmet er fremdeles står, kan du vurdere å ansette en lokal arkitekt som historisk arkitektur å inspisere eiendommen og gjenskape en blåkopi.