Hvordan finne arealet for en innkjørsel med Radius innganger

June 17

Hvordan finne arealet for en innkjørsel med Radius innganger

Finne kvadratmeterantallet for en innkjørsel er en viktig oppgave hvis du planlegger å bane eller forstørre oppkjørselen. Arealet er bare todimensjonal området som dekkes av en figur eller et objekt. Beregne arealet av en grunnleggende rektangulær oppkjørsel er en enkel prosess for å multiplisere lengde ganger bredden. Noen innkjørsler, men har innganger for radius. En radius-inngang er en buet del av oppkjørselen som bakkene utover mot veien. Hvis oppkjørselen har radius innganger, må bruke de riktige matematiske formlene for å finne ut den totale kvadratiske opptakene av oppkjørselen.

Instruksjoner

•Sketch en grov tegning av oppkjørselen.

•Divide tegningen i tre deler. En del er et rektangel som strekker seg fra huset utover fram veien. De to andre delene er på hver side av rektangelet. Disse delene er radius innganger. De ligner trekantene som kobler den rektangulære delen av oppkjørselen og veien.

•Measure lengden og bredden på den rektangulære delen av oppkjørselen. Multiplisere lengde ganger bredden til å få området av denne delen. For eksempel hvis oppkjørselen er 12 fot bred og 50 fot lang, multiplisere 12 ganger 50 for å få 600 kvadrat fot for denne delen.

•Measure kanten av oppkjørselen som kobler siden på den rektangulære delen til slutten av den ytre kurven. Denne kanten blir flush med veien.

•Square måling fra trinn 4. Med andre ord, multiplisere måling tiden selv. For eksempel Hvis målingen fra trinn 4 var 10 fot, multiplisere 10 ganger 10 for å få 100. Multipliser dette tallet ganger en konstant av 0.2145. I dette eksemplet multipliseres 100 ganger 0.2145 for å få 21.45. Multipliser denne tall ganger 2 å ta hensyn til begge sider av oppkjørselen. I dette eksemplet vil du multiplisere 21.45 ganger 2 for å få 42.9 kvadrat feet.

•Legg kvadrat opptakene for begge sider å kvadratmeterantallet for den rektangulære delen av oppkjørselen å få totalen kvadrat feet i oppkjørselen. I dette eksemplet vil du legge til 42.9 til 600 for å få 642.9 kvadrat feet.

Tips og advarsler

  • Skriv målene ned på skissen å gi deg en klar, organisert måte å løse problemet kvadratmeter.