Hvordan fikse tårer i Vinyl Sofa

March 9

Mens noen anser vinyl skal den underlegne og billig alternativet til skinn, har vinyl mange fordeler, spesielt når det brukes for møbeltrekk. Hvis du har noen gang sølt på skinnsofa, vet du hvor vanskelig flekken er å komme ut. Med vinyl tørk du bare den bort. Dette angir imidlertid ikke at vinyl er uovervinnelig. For eksempel kan vinyl - som Lær – rive ganske lett. Hvis du har tårer i en vinyl sofa, trenger du ikke å leve med dem eller lappe dem med tape; Du kan reparere dem ganske godt selv.

Instruksjoner

•Measure hver rive med målebånd. Cut et stykke lerret til dimensjoner av hver tåre, gjør hver lapp litt større enn hver tåre.

•La hver lapp av lerretet bak hver rive og glatt det. Påfør et tynt lag av høyverdig kontakt sement på den synlige delen av lerretet. Trykk øvre lag av revet vinyl mot sement, utjevning tåre.

•Apply et tynt lag av skinn reparasjon lim - i en farge som matcher vinyl - rundt der kantene av tåre møtes rundt vinyl.

•Dekk limet med korn papir som samsvarer med vinyl sofaen. I ett minutt, trykk et varmt jern over papiret sette limet på plass. Fjern jern og løsner papiret.