Hvordan fikse taket negler som stikker opp

August 2

Neglene vil ofte begynne stikker opp fra tak shingles som taket aldre og elementene føre ekspansjon og sammentrekning av at helvetesild. Negler som stikker opp er også farlig fordi de kan forårsake skade for alle arbeider på taket. De kan også forårsaker taktekking materialer å løsne, dermed taket mindre vann. Heldigvis kan du fikse taket negler som stikker opp, siden prosjektet krever bare en liten mengde tid og noen felles husholdning verktøy.

Instruksjoner

•Kontroller spikeren som stikker opp for å se om det er rett eller skjev, eller hvis det er rustne. Skadet neglene bør erstattes, mens neglene i god stand kan hamres tilbake på plass.

•Fjern spikeren ved å lirke det ut, bruker claw hammer eller et par tang.

•Hold spikeren mellom tommelen og pekefingeren på sin base hvis spikeren er i god form. Flytt det en tomme eller to over gamle hull og holder den til takets overflaten. Nøye strike spissen av spiker med hammer for å kjøre den ned i taket. Vær forsiktig for å unngå treffer hånden din.

•Sett en frisk spikeren i et nytt hull en tomme ovenfor gjengangeren ettall og hamre det ned på samme måte, som beskrevet i trinn 3 deg hvis du vil erstatte en spiker helt. Nye spikeren bør være lik i lengde og omkrets til det gamle, siden kortere negler ikke vil hold at helvetesild.

•Patch gamle spikeren hullene med asfalt sement under singel.