Hvordan fikse møbler som har vært Chewed

September 3

Hvordan fikse møbler som har vært Chewed

Hvis du har kjæledyr, særlig valper, kanskje du har funnet at de har brukt din møbler som en chew leketøy. Avhengig av hunden, kan du ha små merkene i møbler eller store deler som har vært chewed bort. Hvis skaden er svært alvorlig, kan disse tygget områder repareres. Når prosjektet er fullført, vil du (og din hunden) vite at møblene en gang hadde bitt merker.

Instruksjoner

•Gå møbler som et arbeidsområde. Støv og røyk, bør ideelt sett dette prosjektet fullføres utenfor. Hvis det ikke er mulig, plassere drop kluter under stykket og kontroller at arbeidet er godt ventilert.

•Sand gjennom chew merkene. For dype områder, kan du bruke en elektrisk slipemaskin på en lav innstilling. For liten merker, vil vanlige sandpapir være tilstrekkelig. Bruke en middels klasse først å komme gjennom merkene og deretter sand med en fin sandpapir for å jevne ut finish.

•Fyll noen dype hull med tre putty. Hvis hundens tenner igjen dype hull, patch disse med tre kitt. Velge en farge nær fargen på tre og bruker en plast sparkel for å glatte putty i hullet. Skrape bort noen overskudd putty umiddelbart. Sand over lappet området med fine sandpapir når putty har tørket.

•Stain lappet området. Bruk en flekk som passer til resten av tre. Du må bruke mer enn ett strøk til å matche fargen. Sand området lett når du er ferdig.

•Seal tre. Bruk en klar polyuretan for å beskytte lappet området. Bruke ett strøk, la det tørke, sand det lett og bruke et toppstrøk.