Hvordan fikse lekkasjer i huset tak med Helvetesild

July 22

Hvordan fikse lekkasjer i huset tak med Helvetesild

Hvis du har opplevd tak, huset er i fare for alvorlige skader, og det er viktig å fikse det så snart som mulig. Jo lenger du venter jo mer skade det blir og jo mer kostbare reparasjoner vil være. Heldigvis, de fleste lekkasjer er lett å reparere hvis arbeidet er gjort umiddelbart. Vanligvis er alt du trenger noen verktøy, noen helvetesild, Taktekking negler og overbygg tjære.

Instruksjoner

•Løsne uskadet Helvetesild fra rundt de skadede som bruker en Lirk bar. Siden du trenger å nå hele skadet singel, løsne så mange gode Helvetesild etter behov. Hvis du ender opp skade noen god Helvetesild bare erstatte dem med at dårlig helvetesild.

•Fjern den dårlig Helvetesild ved å trekke ut neglene holde dem på plass med slutten av snuse bar eller på baksiden av en hammer. Når neglene er fjernet, trekke dårlig singel ut fra sin plass og kaste den av taket på bakken for å få det ut av veien.

Sette inn nye Helvetesild over de nakne stedene hvor de skadede Helvetesild du fjernet lå. Start nederst i området der de skadede Helvetesild var og arbeide oppover, sikre hver nye singel på plass med tjære fra en fuger pistol. Etter tar brukes hver grus, spiker singel ned bruker taktekking negler.

•Trim den siste raden i Helvetesild før de passer under den eksisterende Helvetesild og er selv med Helvetesild på venstre og høyre. Bruke et verktøy kniv til å kutte Helvetesild og gjøre dem egnet skal. Sikre den siste raden i Helvetesild på plass med tjære og deretter spiker dem ned med overbygg negler.

•Rengjør opp den gamle Helvetesild du kastet bort taket på bakken, kontroller også at det er ingen taktekking spiker igjen på bakken for noen å gå på.