Hvordan fikse ledningen på skyvedør Lamellgardiner

October 6

Lamellgardiner er nyttige for å opprettholde personvernet på din skyvedør. Skyvedører føre ofte personvern fordi de er store paneler av gjennomsiktig glass. Blindene kan du nyte naturlig belysning og visning på dagtid og blokkere vinduene til omverdenen om natten. Blindene er avhengige av en ledningen kontrollere deres bevegelse og blindene vil ikke fungere hvis ledningen bryter eller får floket. Heldigvis er ledningen vanligvis enkel å reparere.

Instruksjoner

•Strekk ut ledningen og se etter rifter eller floker. Løse knuter som ikke skal være der og rett ut ledningen som mulig slik at det beveger seg jevnt igjen.

•Tie to deler av en ødelagt ledning sammen i en knute å reparere pause Hvis denne delen av ledningen ikke går gjennom blindene seg. En tykk knuten henger hvis det er for høyt på ledningen, men denne metoden woks på trekk delen av ledningen hvis det er lav nok.

•Apply epoxy limet til begge deler ledningen pause må tråden gjennom den blinde parentes. Pakk en myk klut rundt de to endene og trykk dem tett sammen inntil epoxy fullt tørker. Gni av overflødig med fine sandpapir når det er tørket for å jevne ut reparasjon.

•Restring blindene med en ny ledning hvis blinds fortsatt ikke fungerer riktig. Følg instruksjonene for din spesifikke blind satt i dette tilfellet fordi metoden varierer avhengig av settet.