Hvordan fikse høy lyd i støvsugere

May 21

Hvordan fikse høy lyd i støvsugere

Når de fleste støvsugere er i drift, vil enheten avgir en jevn, lav-pitched lyd. Denne støyen kan endre tone eller som skitt eller rusk er suctioned i støvsugeren men fortsatt nokså konstant under bruk. Hvis det er en luftstrøm blokkering eller støvsugeren ikke er satt til riktig høyde for typen gulv eller tepper renses, kan imidlertid et high-pitched støy i stedet. Fikse problemet bør være relativt enkelt å gjøre.

Instruksjoner

Slå av og koble støvsuger. Trinn på håndtaket slipper pedalen, vanligvis plassert på undersiden av enheten, og senke håndtaket.

•Vri vakuum renere over og inspisere pensel valsen og munnstykke for eventuelle hindringer. Fjern lange strenger eller hår som kanskje har fanget i børsten med en saks. Kontroller munnstykket og rydde bort alt som kan blokkere luftstrømmen.

•Still støvsugeren tilbake opp og koble slangen fra bunnen av enheten. Se innsiden for eventuelle mulig hindringer og fjerne dem etter behov. Andre slangen koblingspunkt kan inkludere omkasteren på nedre baksiden av enheten og foten slangen. Fjerne skruer stede og løsne og rett ut slangen å lete etter og fjerne eventuelle hindringer.

•Kontroller skitt container eller støv bag for varer som kan blokkere luftstrømmen. Fjern beholderen støv bag eller skitt og tomme beholderen eller erstatte støv bag. Se på munnstykket koblingspunktet for eventuelle mulig hindringer og fjerne dem etter behov.

•Rengjør vakuum filtrere ved å tappe det over søppelbøtten og skyll den av hvis merket "Vaskbart." Air-Dry filteret helt før du installerer den i støvsugeren.

•Look på høyde justering knute og slå den til riktig innstilling for overflaten rengjøres. Lav innstillinger er best for Bart gulv eller delikat tepper, mellomstore innstillinger er best for de fleste teppe overflater, og høy innstillinger som gjelder for plysj eller høy haug teppet overflater.