Hvordan fikse et badekar håndtak

July 30

Hvordan fikse et badekar håndtak

Selv om vanligvis holdbare, kan Baderom tappekran håndtak discolor, bånd eller bryte over tid. Skifte en kran håndtaket er en enkel aktivitet som kan fullføres i minutter. Når du har fjernet den gamle håndtaket, fester du den nye referansen til ventilen stammen med enten en standard skrue eller en hex skrue. Diameter av ventilen stilkene i moderne kraner er standardisert, kan du bruke universell erstatning håndtak på nesten alle tappekran.

Instruksjoner

Standard skruen vedlegg

•Locate skruen som fester håndtaket til ventilen stammen. Hvis det er en plastikk eller metallisk cap over slutten av håndtaket, lirke den av med en flat skrutrekker til skruen. Ta ut skruen ved å dreie det mot klokken. Dra i spaken av ventilen stammen.

•Fjern lokket fra erstatning håndtaket, hvis den har en. Skyv erstatning håndtaket på ventilen stammen som det går. Skru inn skruen i hullet i håndtaket. Dreie med urviseren stramme.

•Bytt cap, hvis oppgitt, på håndtaket for å skjule skruen.

Hex skruen vedlegg

•Locate hex skruen som fester håndtaket til ventilen stammen. Det er vanligvis plassert på siden av håndtaket. Bruker en Allen fastnøkkel, løsne hex skruen ved å dreie det mot klokken. Det er ikke nødvendig å fjerne skruen. Når skruen er løsnet, dra i spaken av ventilen stammen.

•La den utskifting håndtere på ventilen stammen som det går.

•Sett Allen fastnøkkel i hodet av hex skruen. Skru av å dreie hex skruen.

Tips og advarsler

  • Blokkere renne med en klut før du begynner prosjektet. Hvis du tilfeldigvis miste en skrue, forhindre fille det går i vasken. Håndtere utskifting er en del av et større prosjekt som krever fjerning av ventilen stammen, slå av vannforsyningen til dusjen før du starter jobben.