Hvordan fikse en ripe i lær møbler

July 22

Det er lett å redusere fremkomsten av små riper i skinnmøbler; Det er imidlertid viktig å Vær svært forsiktig når du bruker flytende produkter til skinn som det er svært porøs, og flekker lett. Dype riper er ikke ønskelig, kan en viss mild slitasje ofte gi skinnmøbler en polert utseende. For riper og skraper som ikke er velkommen, men er det flere rettsmidler som kan prøves.

Instruksjoner

•RUB noen små scuffs med en liten dab av ikke-gel tannkrem og buff med en fuktig klut til alle tannkrem rester er fjernet.

•Temporarily redusere fremkomsten av noen skraper ved å plassere en fuktig håndkle på monitorer og plassere en jern sett til lav på håndkleet skal trekke den naturlige oljer i skinn til overflaten. Tillate jern skal være på plass i omtrent ti sekunder før du sjekker tilstanden til monitorer.

•Look for områder der grunnen har gått hele veien gjennom skinn. I disse områdene, gni hullet forsiktig med fingeren til du kan se hvilken retning scratch ble gjort. Dette finner du ut, se etter en liten klaff av skinn. Forsiktig gni hullet med fingertuppen slik at klaffen er hevet, deretter bruke en tannpirker, en liten mengde skinn lim inn hullet får så lite som mulig på overflaten av læret. Være forsiktig ikke for å forstørre hullet ved å sette inn tannpirker for dypt. Lær lim kan kjøpes i de fleste båter eller stoff butikker. Trykk klaffen tilbake på plass og hold det overholder tørke bort overflødig lim. med en fuktig klut. Tillate reparert hull til tørr overnatting og deretter forsiktig rense området med en kommersiell skinn conditioner.

•Restore fargen i lys områdene forblir ved hjelp av en tynn permanent markør tilgjengelig i en rekke farger i noen god kunst forsyning butikken. Testen fargen på en iøynefallende er av stykket. Velg farger som er en eller to nyanser lysere enn skinn møbeltrekk for å unngå at mørke flekker på området rundt scratch. For eksempel bør en lys ripe på en svart skinnstol bli formørket med en grå permanent penn, ikke en svart.

Tips og advarsler

  • Condition ditt skinnmøbler med en god kvalitet regelmessig vil hjelpe huden smidig og mindre sannsynlig scuff, rive eller sprekk.