Hvordan fikse en Rip i en Vinyl sofa

September 24

Prosessen med å feste en rip i en vinyl sofa er svært lik fikse en tåre i skinnsofa. Du trenger en skinn og vinyl reparasjonssett, som fyller og mends rip i overflaten. Imidlertid være realistisk om resultatet når du gjør denne reparasjonen på egenhånd. Mens tåre kan være faste, kan lappet området ikke helt se det samme som resten av sofaen.

Instruksjoner

•Tørk ned overflaten rundt og inne rip grundig med en vinyl rensemiddel. At området tørke helt før du fortsetter.

•Legg et lite stykke netting eller stoff, som følger med settet, i RIPen om nødvendig. Noen vinyl tårer krever ikke indre stoff, men det gir noen lagt til støtte for vinyl reparere sammensatte.

•Mix farget pulver eller væske i en av vinyl reparere sammensatte glassene samsvarer mest mulig med fargen på sofaen. For eksempel, hvis du har en burgunder-farget sofa, Legg brun, svart og gul pulver til det rød-baserte sammensatt, og spille med nyanser til fargen samsvarer med resten av vinyl. Vinyl reparasjon kits kommer vanligvis med fargeblanding diagrammer.

•Apply de blandet sammensatte til rip og glatt det ned dekker hele området.

•Lay korn papir som tett samsvarer med tekstur av sofaen fra kit på våte sammensatte, og trykk den ned forsiktig.

•Varmebestandig sammensatte lodding eller oppvarming verktøyet. Det riktige verktøyet har en plate på slutten gjelder for støtte av korn papiret varme, sel og tørr sammensatte. Bruke rask sirkulære bevegelser på overflaten i ca 35 sekunder.

•Tillat korn papiret opphold over vinyl reparasjon sammensatt i minst en time så det kan kjøle og tørke helt. Når klar, forsiktig løfte korn papir opp. Tørk reparerte området med en vinyl skinner produkt eller en gulv voks å fikse alle sløvhet.