Hvordan fikse en lekkasje i et keramisk kloakkrør

October 7

Hvordan fikse en lekkasje i et keramisk kloakkrør

Mange eldre boliger i eldre nabolag funksjonen gravlagt keramiske kloakk rør som fører fra huset til byens viktigste kloakken linjen. Over tid kan keramiske rørene sprekk og lekkasje, flom gården med rå kloakk hvis sprekken ikke er adressert riktig. Tidligere måtte gården være gravd opp tilgang til rørene og erstatte dem, en kostbar foretaket sikkert. Heldigvis finnes en rimelig moderne metode for å lindre problemet.

Instruksjoner

•Bruk en pipe skiftenøkkel å lirke åpne det ventilen dekselet som gir direkte tilgang til begravet rørene. Du må bruke litt makt for å få dekselet for å flytte, spesielt hvis forsiden ikke har flyttet noen tid, et faktum som er typisk for eldre boliger. Rense ut røret med en svært trykksatt vann jet, en maskin som kan leies på mange oppussing eller avløp forsyne butikker.

•Blast røret noen ganger med vannstrålen. Dette vil hjelpe fjerne stående sedimenter og gjøre å finne webområdet sprekk enklere. Følgende rengjøring, slipp et avløp kamera---også tilgjengelig for leie på samme butikker som vannstrålen---ned inn i røret å søke for sprekk. Når funnet, overvurdere størrelsen på sprekken; for eksempel hvis sprekken synes å være 8 inches lang, rundt opptil 10 inches.

•Measure og klippe lengden på slangen etter anslagsvis størrelse. Skyv tuben ned til ventilen, og plasserer den over sprekken. Dra i strømledningen på enheten å blåse røret, som stopper når det berører det indre veggen av røret og skaper en barriere sel over sprakk delen av røret. At røret for å betale for ca tre timer før reinserting kameraet å sjekke av røret dekker sprekken. Hvis ikke, deflate slangen og gjenta prosessen.