Hvordan fikse en lekkasje i en Spa Sealer

January 11

Spa og badekar er gode måter å slappe av hjemme og spare pengene du ville ellers bruke for å leie tid i en helseklubb. Men et spa kan utvikle sprekker og lekkasjer over tid og tap av vann kan skade spa, samt området rundt huset og eiendommen, avhengig av hvis det er inne eller ute. Men det er mulig å forsegle disse lekkasjer og holde boblebadet kjører normalt bare litt lenger.

Instruksjoner

•IDENTIFY lekkasjen i boblebadet. Hvis lekkasjen er på skallet eller en linje, så skal du behandle det annerledes enn om lekkasjen er rundt en pakning som er gått dårlig. Om nødvendig kan du bruke konditorfarge eller fargestoff i vannet for å se hvilken retning det trekkes slik at du kan identifisere lekkasjen.

•Bruk en lekkasje tetningsmiddel på linjene. Produkter som fikse en lekkasje må du slå av filteret og sette spaet på en lav pumpe som vannet er resirkulert. De vil synke til der vannet lekker fra disse produktene er tyngre enn vann. Når lekkasje tetningsmasse har fått sirkulere og finne lekkasjen (4 til 6 timer vanligvis avhengig av produktet), slå av spaet og Tillat 24 til 48 timer for tetningsmasse å kurere. Etter det, sette filteret tilbake i og tilbake til normal press og bruk.

•Apply en lekkasje tetningsmasse til delen badekar. Avløp vann og være sikker det sprekken er helt tørt og fritt for forurensninger. Bruke sprekk tetningsmasse i henhold til instruksjonen (produkter varierer, og mens noen brukes med en sparkel, andre er satt på med en caulk pistol). Tillate riktig mengde tid til å tørke, og fyll boblebadet for å teste tetningsmasse.

•Bytt pakninger. Tetninger av gummi som de i pumpen vil der linjene koble eller vann linjene koble til spaet, slites ut over tid. Avløp vann og åpne linjen slik at du kan få på gasket(s) i spørsmålet. Ta pakningen ut, nysgjerrige med en skrutrekker om nødvendig, og erstatte den med en ny pakning. Når pakningen er erstattet, Lukk linjen eller Monter pumpen tilkoblingen og spaet på igjen for å se hvis lekkasjen er stoppet.

Tips og advarsler

  • Sjekk alltid brukerhåndboken for nøyaktig delenumre og riktig erstatning prosedyrer.
  • Hvis du ikke kan lett finne ut hvordan å reparere ditt spa, sjekk hvis det er under garanti. Selv om det ikke, kompliserte reparasjoner bør overlates til fagfolk.