Hvordan fikse en lekk ventil i en dusj Fixture

April 22

Hvordan fikse en lekk ventil i en dusj Fixture

En lekk ventil i en dusj fixture skyldes en utslitte vaskemaskin. Vaskemaskinen er en ventil sel som stopper eller regulerer vannstrømmen gjennom en kran. Kraner er hovedsakelig laget av metall og kan vare i mange år, men en vaskemaskin vil ikke vare så lenge. Å være laget av gummi, gjennomgår vaskemaskinen slitasje hver gang du bruker en tappekran. Fikse en leaky ventil er ikke en vanskelig oppgave, og du kan spare litt penger ved å lære hvordan å fikse det selv.

Instruksjoner

•Shut av kaldt og varmt vann tilbudet. Slå av hovedkranen nær vannforsyning, og slå av det varme vann ventilen nær varmtvannsberederen. Åpne kranen avløp overskytende vann og slipp vanntrykk. Dekket det avløp hullet med en fille å unngå å miste skruer.

•Uncap kranen håndtak av nysgjerrige av hetten på håndtaket. Ta ut skruen under lokket med en skrutrekker. Vri håndtaket litt til den blir løs, og deretter trekke den av stammen å utsette escutcheon. Escutcheon er en kjegleformet sylinder som dekker stammen. Forstå escutcheon med en fille og skru det mot klokken å avsløre stem-erme.

•Dekk stammen ermet med en fille og forstå det med en tang. Rotere stilk ermet mot klokken for å fjerne den og utsette stilk mutteren. Fjerne stilk mutteren med en socket sekskantnøkkel. Kraner har en pakking skive og en O-ring på stammen mutteren å unngå vann seeping gjennom stammen. Både vaskemaskin og O-ring er slip-on sel og er ikke festet med noen låser eller skruer. Fjern O-ring og pakking skive ved å sette inn en liten kniv eller flat skrutrekker ved pakking vaskemaskinen og under O-ring å lirke dem av. Sett på en ny O-ring og en ny pakking vaskemaskin.

•Skru stammen mot klokken til den tråder ut. Du vil se vaskemaskinen, som er en rund gummi på slutten av stammen. Vaskemaskinen er festet til stammen av en liten beholde skrue. Fjerne vaskemaskinen ved å skru ut beholde skruen. Erstatte vaskemaskinen med en identisk og fest den til slutten av stammen med skruen.

•Skru stammen i tappekran hulrom og reassemble kranen ved å følge trinn 2 til 4 i omvendt rekkefølge. Bruk rørleggers caulk rundt foten av escutcheon før du installerer den. Fjern fille og slå vann når du er ferdig.

Tips og advarsler

  • Utføre reparasjonen på både varmt og kaldt vann ventiler å sikre at alle lekkasjer vil bli eliminert.