Hvordan fikse defekt Polybutylene rør

September 14

Polybutylene rør var tabbe av 1980- og 1990-tallet. Disse rørene ble installert idet VVS i boliger og bygninger. De var billigere å produsere og var lett å installere. Men de viste seg for å forårsake store problemer. De fleste byggherrer sluttet å bruke dem i midten 1990s. Her er hvordan man skal håndtere med slike rør når de blir ødelagt.

Instruksjoner

•Determine hvis avløp problemet kan skyldes defekt polybutylene rør ved først å se om du har slike rør i hjemmet. Polybutylene rør ble brukt i begge nettsted bygget hus og mobile hjem/produsert husene.

•Think om hvordan avløp problemet startet. Hvis du hørte en stanger lyd og deretter opplevde et plutselig fall i vanntrykket, kan du stå overfor et defekt polybutylene rør problem. Problemet løses vanligvis krever erstatter alle beslag. Du i denne typen rør holde ikke godt over tid. Rør svekke og beslag pop fra hverandre.

•Bytt alle rørbeslag med aluminium eller kobber beslag. Besøk din lokale oppussing butikken og be om kortet holdere som vil konvertere "poly" til "pex." Du trenger også en klemme verktøyet å løsne og stram til rør armaturene på hver tilkobling. Husk å plassere riktig slutten av kortet passer i hver pipe. Kortet beslag er forskjellig fra poly så sørg for å matche avsluttes riktig når du fikse defekt polybutylene rør.

•Know som erstatter innredning for å fikse defekt polybutylene rør er en midlertidig Fiks i beste fall. De fleste rørleggere enig at den beste tingen å gjøre er å erstatte alle rørene så snart som mulig. Det er fastslått at polybutylene forverres over tid på grunn av fluor og klor i drikkevannet. Det er en reaksjon mellom tilsetningsstoffer og materialet i rørene som får dem til å bryte ned over tid.