Hvordan fikse brannskader i Vinyl

April 4

Med en vinyl reparasjonssett, kan du vanligvis reparere de fleste mindre skader til en vinyl overflate, fra riper å huljern, skapt gjennom daglig bruk. En reparasjon kan du ikke gjøre med lim som kommer med et kit er en vinyl overflate med en brenne gjennom den. En brenne i din vinyl overflate krever erstatning å fikse det effektivt. Heldigvis kan du begrense erstatning til en liten del av vinyl stedet helt ark eller side ved side ved hjelp av litt skrap leftover fra den opprinnelige vinyl-installasjonen, opprette en oppdatering som ligger i lite tegn til programmet.

Instruksjoner

•Locate litt skrap av vinyl store nok til å dekke den brente området samt om lag 2 inches rundt området, med mønster av den nye delen nøyaktig justert etter mønster av gamle vinyl under.

•Plasser skrap stykket over forbrenningen med mønstre justert.

•Skjære gjennom både skrap stykket og vinyl under omtrent en tomme fra kanten av erstatning stykke med verktøyet kniv, opprette to samsvarende kuttet stykker av vinyl.

•Still kuttet utskifting stykke til side og fjern opprinnelige brent vinyl fra overflaten. Bruke en sparkel trekke opp vinyl hvis det var limt på plass. Skrap noen lim fremdeles på gulvet opp med sparkel også. Sand bort noen lim rester med en middels-korns slipepapir, og tørk av overflaten rent med en fuktig klut.

•Trekk opp kantene på vinyl nærområdet reparasjon hvis du arbeider med ikke-limt vinyl, og bruk en børste for å bruke lim under kantstk. Trykk kantstk ned mot overflaten. Bruke lim til overflaten i området for manglende vinyl med pensel og plasser erstatning vinyl i det utviskede området, vipper det fast. Tørk bort overflødig lim. med et papirhåndkle.

•Rull vinyl erstatning stykket og kantene av vinyl omgi det med en søm roller å fjerne all luft under vinyl og gjøre visse vinyl er fast på plass. Tørk toppen av vinyl igjen med et papirhåndkle fjerne overflødig lim.. Dekk området med et par murstein å holde oppdateringen flat og la den på plass i 24 timer.

•Bruk en pensel bruke flytende sømmen sealer mellom opprinnelige vinyl og patch å holde vann lekkasje gjennom sømmene til overflaten under. Vent en annen 48 timer for sealer til tørk.