Hvordan feilsøker jeg en Inground Spa?

June 12

Hvordan feilsøker jeg en Inground Spa?

I bakken Spa, som i bakken bassengene, er ultimate spa. De er mye mindre utsatt for vind og vær skade siden de er omringet og fullstendig beskyttet av bakken som er satt. I motsetning til de over bakke modellene er de mye mindre utsatt for splitting og andre strukturelle problemer, som er mer typisk for over bakken, selvbærende strukturer med kraftig innsiden ut press. Fra tid til annen gjennom årene krever i bakken spas mekanisk reparasjon langt oftere enn strukturelle reparasjon. Feilsøke logisk for å spare tid og penger når boblebadet i bakken trenger oppmerksomhet.

Instruksjoner

•Kontroller viktigste breaker på makt panel å bekrefte strøm spaet, hvis ikke noe arbeider. Teste det å sikre at det ikke er utløst av bla av; deretter slå det på. Sjekk å se hvis den forblir eller turer tilbake. Se det tett, som noen snublet breakers er vanskelig å oppdage ved å se på dem.

•Bekreft funksjonaliteten til sub-panel breaker. Sjekk strømbryteren, er hvis tilgjengelig, på spaet for å sikre at det slått på. Kontroller at strømledningen og alle komponenter er tilkoblet.

•Look på bryteren overheat beskyttelse å se hvis det er utløst, hvis alt annet til dette punktet sjekker ut. Ikke hvile spa umiddelbart. Gi tilstrekkelig tid for enheten å kjøle, avhengig av modell og funksjoner. Tillate 20 til 30 minutter minst; deretter starter den på nytt ved å trykke en tast. Kontroller også at døren sperre er riktig justert. Hvis ikke, justere den og lukket døren.

•Kontroller terapi jetfly for å sikre at de arbeider riktig når strømmen er gjenopprettet. Se etter sterke flyt kraft fra hver jet portal. Åpne av ventilene hvis du ser jets arbeider ikke. Kontroller at viften og pumpen er slått på.

•Trekk ut filteret og inspisere det, hvis alt annet er bekreftet og arbeider. Rengjør filteret eller erstatte, avhengig av tilstanden. Justere AVLEDERVENTIL og jetfly, hvis du er sikker på at du vet hvordan du gjør det. Hvis ikke, ringe tekniker for disse to justeringer.

•Kontroller belysning neste. Sjekk pære i sokkelen å se at det er fullstendig ødelagt i. Se at pærene er alle koblet. Erstatte eventuelle blåst pærer og reflektorer.

•Bekreft spa vannstanden som din første ting å se etter hvis det er en lekkasje. Kontroller spa kapasitet, og justere vannstanden tilsvarende som en annen fornuft lekkasje sjekk. Kontroller og stram koblinger og kontakter hvis du finner en lekkasje i nærheten av dem eller vann stream mønster nær et koblingen eller tilkobling.