Hvordan feilsøker jeg en Genie 1/4hk?

November 14

Har en garasje å parkere kjøretøyet i eller bruke for lagring eller arbeid kan være praktisk, men uten en garasje døren åpen, kan det være vanskelig å komme ut. Genie 1/4 hestekrefter modeller av garasjen dør openers kan installeres i garasjen å åpne dører med en minimal bruk av elektrisitet. Hvis du har problemer med din Genie, kan du følge noen feilsøkingstips for å løse problemet.

Instruksjoner

•Kontroller kilde og sensor lysene plassert på baksiden av døråpner Genie før bruk eller hvis du har problemer med åpneren. Kilde lyset er rød mens sensor lyset blir grønt. Hvis begge disse lysene er på, garasje døren åpneren fungerer normalt og er trygt å bruke.

•Kontroller at kraften fra Genie enheten er riktig tilkoblet hvis begge senor og kilde lysene er av. Dette angir at enheten ikke får strøm riktig. Hvis enheten er koblet riktig, sjekk strømbryteren for garasjen og trykke på "Reset"-knappen hvis bryteren er i "Off" posisjon. Hvis lysene ikke slås på, må du kanskje et ledninger problem.

•Trekk strømforsyning fra enheten hvis den grønne sensoren lys på men røde lyset er av. Dette kan bety det ventet et strømavbrudd, som du kan løse ved å koble fra strømforsyningen, 30 sekunder og charging den rygg inne. Hvis dette ikke løser problemet, kan en indre wiring problemet være skyldige.

•Kontroller kjeden kommer fra enheten til garasjeporten for hindringer eller kinks hvis røde kilde lyset blinker to ganger men det grønn lyset forblir tent. Dette betyr kjeden justeres ikke riktig eller er blokkert. Fjerne objekter sperring kjeden, og hvis den er falt av strålen, erstattes i sporet.

•Fjern alle elementer som kan være under garasjeporten hvis røde kilde lyset blinker tre ganger og det grønn lyset forblir tent. Denne koden betyr at det er noe mellom sikkerhet sensorer som vil hindre bruk av døren.

•Contact genie kundestøtte eller en sertifisert tekniker hvis utstyret ikke er fortsatt fungerer etter at disse feilsøkingstrinnene.