Hvordan feilsøker jeg en Control Board for en elektrisk ovn?

September 4

Hvordan feilsøker jeg en Control Board for en elektrisk ovn?

En kontrollstyre styrer tenneren, gassventilen, ovn viften i oppvarming og klimatisering moduser og flammen sensing krets i en elektrisk ovn. Det gir også innebygd diagnostikk for ovnen (se referanse 1). Feilsøke kontroll bord ved å sjekke den induser motor, tenneren og brennere, leter brenne flekker på brettet og erstatte styret (se referanse 2).

Instruksjoner

•Feel siden av ovnen hvis piloten lyser men de viktigste brennerne ikke kommer. Hvis siden av ovnen er kult kan du har et problem med kontrollen bord. Styret kan være feil hvis det ikke medfører enkeltkomponenter i ovn utføre som de skal (se referanse 2).

•Kontroller at induser motoren kjører hvis din ovn har en. Hvis det ikke kjører, være ovn kontroll styret problemet. Hvis induser motoren kjører men piloten forsøker ikke å tenne, kan kontroll bord være feil.

•Kontroller at tenneren kommer på hvis din ovn bruker ikke en pilot. Hvis ikke, kan kontroll styret være feil.

•Kontroller at du har naturgass levert til ovnen og se hvis de viktigste brennerne lys når piloten eller tenneren er på. Hvis de viktigste brennerne ikke lyser, kanskje du har et problem med kontrollen bord.

•Kontroller at brennerne slå og holde i mer enn tre sekunder. Hvis ikke, være kontroll styret problemet.

•Look for brenne flekker på elektrisk ovn kontroll styret. Hvis det finnes, Erstatt kontroll styret.

•Bytt kontroll styret hvis det ikke fungerer riktig. Finne riktig kontroll styre erstatning ved hjelp av serienummeret og ovn modell eller finne produsentens varenummer. Du kan også bruke en universell kontroll som kan brukes med mange ovner (se referanse 1).

•Kontroller at kraften til ovnen er, merke alle ledningene og skrive ned hvilke tilkoblinger de tilhører ombord. Fjerne ledninger. Fjern plast klippene eller skruene som holder gamle styret på plass og fjerne det gamle styret.

•Sett det nye styret ved å klikke det med plast klippene eller skru den på. Koble forsiktig ledningene du fjernet. Kontroller at alle kabler er koblet og riktige terminalene. Gjenopprett strømtilførselen til ovnen. Kontrollere operasjonen ved å kjøre systemet gjennom en oppvarming syklus.