Hvordan feilsøker Aloe plante vann & rot råtne

November 22

Hvordan feilsøker Aloe plante vann & rot råtne

Aloe vera planter er en saftig som har lang, grønn, bustete bladene som vokser ut av bakken. Bladene av aloe planten er tykk og fleksible og inneholder et klart sap. Saft av aloe planten brukes til medisinske formål på huden forhold som kutt, riper og solbrenthet. Selv om aloe planter er laget hovedsakelig av vann, vil overwatering føre dem til å utvikle en tilstand som kalles rot råtne.

Instruksjoner

•Look på anlegget for å se om de grønne bladene vokser rett opp fra anlegget, eller om tips er wilting nedover. Tips som vil ned er en indikasjon på rot råtne i anlegget.

•Kontroller farging av anlegget for å se om bladene er gule eller black enn grønn. Hvis bladene er gule anlegget lider av rot råtne men kan lagres. Hvis bladene er svart er aloe planten trolig for langt borte til å lagre.

•Grasp en av bladene mellom deg fingrene og klemme det forsiktig. Bladet bør føle seg fast og når du slipper fingrene. Hvis det føles som en overmoden banan, eller hvis indentions forblir hvor fingrene lå, har deretter anlegget vært overwatered.

•Look på jorda at aloe planten sitter i. Hvis toppen av jorda er våt, så har den for mye vann. Jord skal være fuktig å ta like etter vanning, men bør være lov til å tørke ut mellom Pottejorden.

•Løft opp potted anlegg av deres beholdere undersøke rotsystem for rot råtne. Rot råtne blir røttene brun i stedet for hvit, og forårsaker en Slim å utvikle seg på røttene.

Tips og advarsler

  • Aloe planter tåler under vanning bedre enn over vanning. Du bør bare vann anlegget når toppen av jorda er helt tørre.