Hvordan fargen naturlig fliser

May 21

Hard, naturlig fliser som stein, marmor eller uferdige keramiske kan se attraktive i noen innstillinger, men andre de ser ikke rett på alle. Hvis ditt innredning krever et farget ark og eksisterende naturlige brikkene er i så god figur som du ikke vil rippe dem ut, vurdere male dem. Maleri flis er mer komplisert enn maleri andre materialer, fordi du må opprette en matt overflate å holde malingen og deretter forsegle den i, men det kan fungere med litt tålmodighet. Husk at å bruke flere tynne lag er alltid bedre enn å bruke noen tykke som.

Instruksjoner

•Dull overflaten av flisene med belte sander og medium-korn aluminiumoksid sliping belte. Ikke forsøk å sand av det hele overflaten, bare få det gratis noen glans. Tørk støvet.

•Apply tetting primer flis overflaten (men ikke grout) med en pensel. Børste den på i en tynn, glatt frakk, med penselstrøkene går alt i én retning. La primer tørke for 24 timer.

•Paint brikkene med din ønsket maling, ved hjelp av en pensel. Børste den på i en tynn, selv laget med strøkene kommer i én retning. Ikke male Injiseringsmasse linjer. Ikke forsøk å få full dekning med første strøk, men heller beholde den som tynn og flat som mulig. Maling i 12 timer.

•Gjenta maleprosessen til tre eller flere strøk, holde hvert strøk tynn og glatt og la hver tørr i 12 timer i mellom. Fortsett til du er fornøyd med dekningen. La den siste strøk satt for 24 timer.

•Apply et tynt lag med polyuretan gulvet glans, med samme konsekvente penselstrøk som før. Ikke glans Injiseringsmasse linjer. La polyuretan glans satt for 12 timer.

•Bruk ekstra fine sandpapir til sand første strøk av polyuretan for hånd, med korte, mild slag til litt kjedelig overflaten. Tørke støv.

•Fargeringer på et andre lag av polyuretan på samme måte som først. La det tørke, hånd-sand, og legge til et tredje lag. La det tredje laget tørke i 24 timer før gå på i.