Hvordan fargen hvit Grout å matche gamle Grout

September 2

Fugemasse er et byggemateriale benyttes som tetting mellomrommene mellom fliser. Pusset fugemasse er en form for grout inneholder Portland sement, sand og andre tilsetningsstoffer gir en porøs overflate etter det tørket. Dette betyr at du kan justere utseendet endelig hvis du er misfornøyd, selv om ekstra skritt kanskje behøves å unngå utilsiktet flekker. Ferdigblandet eller nonsanded, grout består av latex-basert mikser som gir et svært glatt resultat fordi de er mindre porøs enn pusset grouts og inneholder sement.

Instruksjoner

Hvordan fargen hvit Grout å matche gamle Grout

•Still din fliser med metoden best egnet for prosjektet og la mørtel eller lim satt. Det er mulig å bruke farget fugemasse for hjem eller kunst prosjekter så lenge du bruker riktig form av grout for hver. Det anbefales ikke at ferdigblandet grout bør brukes for liten ledd under 1/16 tomme og ikke brukes i gulv prosjekter. Hvis du bruker en porøs utette flis som terrakotta, er det lurt å forsegle flisen før du bruker grout med en pre sealer eller top coat for å hindre grout blir absorbert av flisen.

•Legg litt vann og bland det i grout. Legg og bland til du har konsistensen av en tykk kake batter som vil holde seg til verktøyet. Vekslende som dette vil sikre at du ikke legger for mye vann og at grout vil sette riktig.

•Legg grout fargelegger i små intervaller til foretrukne fargen er oppnådd. Vær oppmerksom på at fargen lette en eller to når fuktighet har forlatt grout og tørr. Hvis du er missfarging ferdigblandet grout Vær oppmerksom på at det er vanskeligere å endre fargen når den har satt, teste før du legger den til final-prosjektet.

•Spread Injiseringsmasse linjer med fugemasse bruker verktøyet jevnt og trykk i leddene på en diagonal vinkel å unngå fjerne fugemasse fra leddene. Gjør mer passere å sikre at alle hullene er fylt.

Lysrøret fuktighet svamp og tørk eventuelle overskytende grout fra flisene. Vær svært forsiktig med å bære for mye vann i svamp eller det kan lekke i grout forårsaker det å knekke når det er tørt. Skyll og vri ut svamp godt noen ganger å fjerne overflødig grout.

•Form Injiseringsmasse linjer av passerer over leddene med ren svamp sørge grout er litt lavere enn flis. Rengjør området igjen med begge sider av en ren svamp fjerne alle overflødig fugemasse som kan være igjen. La flis området tørke i noen dager å sikre det stivner riktig.

•Kontroller grout fargen når den har tørket i tilfelle justeringer må gjøres. Du kan utdype fargen av penselen et lett mengde akrylmaling langs Injiseringsmasse linjer som vil bli absorbert i grout.

•Seal grout ved å gå over leddene med en fugemasse sealer bestemt for prosjektet. Dette vil forhindre fremtidige flekker og fargeendring.

Tips og advarsler

  • Det kan være lurt å sette opp en test utvalg ved hjelp av ekstra fliser for å gå gjennom prosessen, i tilfelle uventet justeringer er nødvendig for final-prosjektet.
  • Vær forsiktig med hvor mye vann kommer i kontakt med grout som det vil absorbere vann og kan forårsake sprekker.