Hvordan får jeg en Rose Bush Bloom?

December 15

En rose bush er en vakker tillegg til en hage som det gir et snev av naturlige farger, skjønnhet og romantikk til det omkringliggende rommet. Når dens grunnleggende krav er oppfylt, bush ideelt blomstrer to ganger i året, vanligvis mot slutten av våren og tidlig høst. Planting stedet, riktig vanning, tilstrekkelig befruktning, beskjæring, insekter og sykdom kontroll og vinter beskyttelse bidra til anlegget evne til å produsere rikelig blomstrer. Det er noen måter å sikre din rosebusk blomstrer overstrømmende i sesongen.

Instruksjoner

•Plant rose bush i godt drenering jord utsatt for minst seks timer med sollys hver dag. Roser reagerer godt på varme og vil belønne deg med rikelig blomstrer. Space flere roser 2 til 4 fot fra hverandre for å fremme god luftsirkulasjon mellom planter.

•Provide hver rose bush 1 til 2 inches av vann hver uke til jord er jevnt fuktig. Bruk drypp vanning eller en soaker slangen å gi en langsom, jevn strøm av vann i motsetning til overhead vanning som øker mottakelighet for fungal sykdommer. Unngå overwatering jord ved anlegget, og redusere vann under regntiden

•Fertilize rose bush med slow-release steg gjødsel etter hver blomst. Følg etiketten instruksjonene for programmet priser å unngå over- eller under befruktning. Stopp gjødsle planten minst fire uker før den første forventede frosten i ditt område.

•Spread 2 inches av organisk mulch rundt foten av rose anlegget å beholde fuktighet i jorda. Mulching også hindrer ugress, dermed redusere konkurranse for jordfuktighet og næringsstoffer som sendes deretter til ønsket anlegget. Space mulch 4 inches fra bunnen av bush å forhindre rot.

•Snip av brukte blomstrer å forlenge den blomstrende perioden i stedet for å la de økte gå til frø. Samle utklipp fra bunnen av anlegget og kast. Desinfiser beskjæringssakser med alkohol løsning før og mellom gresset.

•Winterize din rosebusk hvis du bor i et område med ekstreme vintre og vanskelig frost. Roser ikke er beskyttet under Vinter produserer færre blader og blomster neste sesong som de komme seg fra den harde vinteren. Winterize planter fra minusgrader, haug flis eller jord rundt foten av anlegget til en høyde av 12 til 18 inches og da dekke med strå, løv og greiner.

•Kontroller rosebusk for sykdommer som crown galle, cankers og leaf flekker. Rense infiserte deler av anlegget og behandle med en registrert soppdreper slik at sykdommen ikke ødelegge anlegget sjanse til å blomstre.