Hvordan får jeg ekorn ut av huset mitt?

November 7

Hvordan får jeg ekorn ut av huset mitt?

Ekorn elsker å leve i hyggelig, varm husene som folk bygge. Dessverre, kan de være ganske høyt. De liker også å tygge på ting som folk ønsker de ikke ville. Selv om de er søte når de er ute, når ekorn har invadert spacet, er de ikke fullt så elskelig. Ekorn kan være vanskelig å bli kvitt når de har satt opp huset, så du kan finne at du trenger hjelp av en skadedyrbekjempelse profesjonell å få dem ut. Her er noen tips, men for de som ønsker å prøve å kaste et ekorn på egenhånd først.

Feller

Kanskje er det beste alternativet for å fjerne ekorn å definere Human feller. Hvis du vet hvor ekorn får, sette feller i nærheten og fjern fanget dyret sted fra huset. Sett fellene inne hvis mulig så du kan være sikker på at ekorn du fange er de samme som får inn i hjemmet ditt. Hvis du er usikker hvor ekorn får i, sted overtrykk på taket ditt eller rundt hjemmet ditt. Dette kanskje ikke fungerer også, siden feller plassert utenfor hjemmet eller tilfeldige områder kan ta feil ekornet.

Enveis dører

Montering enveis dører er en annen effektiv metoden å få ekorn ut av huset. Montere enveis dører rundt hullet som tilbyr ekorn tilgang inn i hjemmet ditt. Disse portene er ligner på live feller. Forskjellen er at i motsetning til en felle, enveis døren er åpen på den ene enden. Dette tillater ekornet å klatre ut av hullet, men slår en dør rett bak ham slik at han ikke kan få tilbake. Ulempen med enveis dører er at du kan skille en mor ekorn fra reiret sitt. I så fall vil du bli møtt med den ubehagelige oppgaven å fjerne døde baby ekorn fra huset.

Og holde ut!

En du har fått ekorn ut av hjemmet ditt, sikre at de ikke kan komme tilbake. Sette tunge mesh screening over hull du ikke kan koble, som taket åpninger. Tette hullet din problem ekorn gikk inn og ut av og se etter andre potensielle problemer. Hvis mulig, rense området der ekornet bodde slik at hennes feromoner ikke tiltrekke mer ekorn. Rydde opp er også viktig å holde deg potensielt blir syk, så vurdere å ansette en profesjonell hvis ekornet bodde i et rom i hjemmet ditt som du ikke kan lett få til.