Hvordan får en fugl på loftet?

December 16

Fuglene komme inn Loft på en rekke måter. Når søker ut tilflukt fra dårlig vær, vil de lage hull i taket ditt rundt åpninger, bore gjennom din fascia eller utnytte eksisterende skade å få tilgang til loftet. Metoden for posten kan ikke være plassert hvor som helst i nærheten av der du har funnet reiret; spore ned hvor fuglene har åpnet loftet kan være en utfordring.

Attic åpninger

Et enkelt portrom for fuglene er loftet ventilen. Dette er rektangulær, vindu størrelse åpninger med griller og screening på motsatte ender av huset. Spurver og stær vil forstørre hull i skogen rundt ventilen, mye som de ville skape et hulrom i et tre.

Loftet Fan

Attic fans er et enkelt sted for fuglene å presse inn et loft. Hvis viften er skadet eller bøyd på noen måte, en liten åpning kan ha blitt dannet at en fuglen å slippe gjennom. Undersøke fan fra utsiden og innsiden på loftet; se etter skader metall bolig.

Soffits

Den soffits eller eves av huset er deler av taket møter bakken. De er områdene under innbindingsmargene. Fugler kan hakke seg gjennom relativt spinkle tre, særlig hvis dens kompromittert av termitter eller vannskader. De fleste fuglearter krever en slags abbor å stå på eller henge fra mens du arbeider med å få tilgang til loftet. Slik er soffits nær grener en god fuglen-entryway til et loft.

Ridge åpninger

Ridge åpninger at varm luft å unnslippe ved å opprette en åpning på toppen av taket ditt. Disse åpninger kan bli skadet av vind eller fallende treet lemmer; de kan forlate åpninger stor nok for fuglene å angi. Undersøke ventilen fra taket og loftet. Noen av åpningene stor nok lys i er sikkert stor nok til at en fugl inn.