Hvordan får du Rust av rør?

March 17

Hvordan får du Rust av rør?

Ikke alle rør utvikle rust buildup. Kobberrør og PVC rør har ikke dette problemet. Men hvis du har en eldre hjemme, med galvanisert rør, er du nesten garantert for å ha rust buildup over tid. Når rust begynner å dukke opp i vann eller avløp begynner å forsinke, bør du ta umiddelbare tiltak for å hindre ytterligere skade.

Instruksjoner

•Fyll en rust fjerning kjemiske ned utgående rør for å fjerne rust oppbygging som kan forårsake trege rør.

•Flush rør med vann for å arbeide rust fjerning kjemiske gjennom systemet sammen med rust. Kontroller at vente riktig mengde av tid i henhold til instruksjonene av kjemiske du bruker. Du burde se at rørene begynner å arbeide litt bedre.

•Ta rørene fra hverandre skru dem på leddene eller kutte i dem for å finne det rustne området. Bruk til å bryte opp rust i rørene. Du kan bryte løs store biter med en skrutrekker. Eller har du bare en bit av rust, kan du bruke en runde stålbørste. Arbeide det inn i røret, og skrubb å bryte opp rust i røret.

•Fjern delen av rør som er rustne og erstatte den med kobber, som ikke ruster. Dette bør gjøres med innkommende rør, fordi du ikke kan bruke rust fjerning kjemikalier på innkommende rør.