Hvordan få Zygocactus Bloom

October 3

Hvordan få Zygocactus Bloom

En lang levetid houseplant, zygocactus (Schlumbergera bridgesii) kalles også ofte jul, Thanksgiving eller påske kaktus. Urfolk til Sentral- og Sør-Amerika, de er forskjellige fra kaktus som vokser i ørkenen. Zygocacti planter er faktisk epiphytes og vokse i de samme miljøforholdene som orkideer. Økende i gafler eller crotches av tre lemmer, de utlede sin næring fra råtnende vegetasjon og andre windblown rusk fanget der.

Instruksjoner

•Sett zygocactus et kult rommet ved temperaturer nær 50 grader Fahrenheit i September, oktober og November. Sikre din zygocactus ikke er underlagt minusgrader samtidig. Temperaturer er del av betingelsene for å indusere blomstrende.

•Situate Christmas cactus i et sted som mottar lys, indirekte lys i løpet av dagen. Anlegget krever også totalt mørke i løpet av natten til å blomstre. Dette er enkelt ved å plassere en veltet pappeske over anlegget natten og fjerne det hver morgen. Hvis rommet er tilstrekkelig mørk uten lys gatelysene eller tilstøtende rom, er boksen ikke nødvendig.

•Et bare når jorda er helt tørr 1 til 1 1/2 inches under overflaten. Når oppmuntre ditt zygocactus å blomstre, gi mindre vann enn du gjør resten av året. Den krever vanligvis vanning når den øverste tommen jord er tørket ut; La jorda tørke ut litt mer vil hjelpe den produsere blomsterknopper.

•Fertilize zygocactus i slutten av oktober eller tidlig i November med flytende 0-10-10 gjødsel blandet i etiketten retning. Vann anlegget med løsningen dagen etter en grundig vanning, som planter er bedre i stand til å absorbere næringsstoffer hvis deres jord er fuktig.

Tips og advarsler

  • Øke luftfuktigheten rundt din zygocactus ved å angi anlegget på en skål fylt med småstein. Tilsett vann til tallerkenen så det kommer rett under toppen av småstein. Som vannet fordamper, øker fuktigheten rundt anlegget.
  • Legg ikke en zygocactus en utenfor inngangen fordi utkast og plutselige endringer i temperatur vil føre blomsterknopper som frafalt uten å åpne.