Hvordan få vin av et teppe

November 15

Hvordan få vin av et teppe

Har tepper i hjemmet kommer med mange unike fordeler og utfordringer. På den ene siden kan tepper være attraktive og skaper en koselig atmosfære, samt gi varme til føttene. På den annen side, tepper kan det virke som flekken magneter, og svært vanskelige flekker, som vin, kan være veldig frustrerende. Men før du begynner roping på middagsgjest eller ektefelle, prøve noen enkle teknikker for å effektivt få en vin flekk på teppet.

Instruksjoner

•Bruk en ren klut til å suge opp noen stående vin som er fremdeles på teppet. Blot fast å fjerne så mye væske som mulig.

•Opprett et rengjøringsmiddel ved å blande sammen 1 kopper vann, en spiseskje med hvit eddik og en spiseskje med oppvaskmiddel i en liten bøtte. Blandingen til å lage såpeskum.

•Apply rengjøringsmiddel mette en klut og blotting fast over vin flekken på teppet.

•Blot våt området med en ny tørr klut for å fjerne meste av væsken. Fortsette å bruke rengjøringsmiddel og pletten det meste tørt. Denne prosessen vil til slutt løfte flekken.

•Soak en ny klut er vanlig kaldt vann og trykk bestemt det på teppet når flekken er borte. Dette vil skyll rengjøringsmiddel. Fortsette blotting fast med et tørt håndkle til området er tørr.