Hvordan få Veggdyr av en Sofa

December 3

Veggdyr er ikke begrenset til senger. De bor og hekker i andre møbler som sofaer. Fordi disse parasitic insekter mate ut av blod, vil de spre gjennom et hjem å maksimere deres mat kilder. Om senger gjøre ideelle steder for parasitten å mate som mennesker oppta plass i hvilemodus i flere timer, vil de flytte til ulike områder. Får sengen avlyttinger av en sofa krever et par ulike metoder.

Instruksjoner

•Dampspissen Rengjør sofa og området rundt, inkludert nærliggende møbler. Bed bugs er negativt påvirket av høye temperaturer og hvis varmt nok, steam vil drepe dem.

•Vacuum over sofaen, under, bak og rundt nærområdet å prøve å ta opp alle voksen sengen avlyttinger og larver. Tom vakuum søppeldunken i en plastpose. Forsegle plast med en knute eller vri slips og kaste i papirkurven.

•Apply plantevernmidler til sofaen. Bruk Antipas som vil drepe bed bugs, ikke bare en generisk kjemisk. Dekk sofaen i plast når plantevernmidler absorberer inn sofaen. Dette vil drepe noen larver samt frastøte bed bugs kommer i sofaen.