Hvordan få vann fra under en konkret innkjørsel

September 4

Vannlekkasje og høy fuktighet er ødeleggende for et hus. Ikke bare forårsaker vannet muggvekst som potensielt påvirker helsen, men vann eksponering over tid også skader den strukturelle integriteten til byggematerialer det berører. Dette inkluderer betong, som er kjent for sin holdbarhet. Hvis en pipe lekkasjer eller bryter under betong, du vil utvikle en skive lekkasje, og det er viktig du reparere lekkasjen og fjerne vannet. Få vann ut fra under en konkret innkjørsel krever de riktige bygging verktøyene.

Instruksjoner

•Break gjennom oppkjørselen er betong med en jackhammer å få vannet under. Bruk vernebriller og sikkerhetsutstyr for å hindre skade fra rusk. Må du gå bare noen få inches dyp før det bryter gjennom; Pass på at du ikke treffer noen varme hvis du har noen under oppkjørselen. Hvis det er et sted på oppkjørselen der vannet samler inn, er det sannsynlig vann er under også på grunn av skråning i dette området, og vann bassengene trenger fjerning for å unngå oppkjørselen skade. Likeledes har steder i oppkjørselen som konsekvent sprekk trolig vann under seg.

•Vacuum opp vannet ved hjelp av en butikk vac. vannet fryser om vinteren og utvides slik bassenger med vann under oppkjørselen forårsake overflaten å sprekk over tid. Hindre vannet fra å komme under oppkjørselen er viktig, men shop vac fjerner pytter som allerede finnes der.

•Fyll når oppkjørselen hullet med betongblanding. Instruksjonene pakken når du blander betong med vann for å gi deg den mest holdbare blandingen mulig. Glatt blandingen med en sparkel når du har fylt hullet så det er selv med resten av oppkjørselen. Det vil tørke i flere timer, men stivner fullt over neste uke.

Tips og advarsler

  • Hvis en lekkasje forårsaker oppkjørselen fuktighet, må lekkasjen fast før du arbeider på oppkjørselen eller annet mer vann finner seg under igjen.
  • Forsegle oppkjørselen hvert par årene for å hindre regnvann fra seeping gjennom sprekker og pooling under. Sealer bidrar til å gjøre din oppkjørselen ser bedre og vare lenger uten reparasjon.