Hvordan få tørket bakgrunn lim av veggene

February 2

Hvordan få tørket bakgrunn lim av veggene

Fjerner bakg.bilde er ingen enkel oppgave, og selv etter at du har alle papiret ned, tørket lim er ofte igjen på veggene. Vil male eller bruke nye tapeter, må du fjerne det tørket pasta. Den gode nyheten er at den harde delen er gjort når du har papiret av; fjerne tørket lime kan gjøres raskt med den riktige produkter og metoder.

Instruksjoner

•Fyll en tom sprayflaske med en bakgrunn fjerning løsning. Ikke kast bort penger å kjøpe en kommersiell bakgrunn stripper. Gjør din egen ved å blande 32 oz. varmt vann med 4 ss. flytende tøymykner eller 1 heaping SS. natron. Sett lokket på flasken og riste.

•Spray en generøs belegg bakgrunnsbilde fjerning løsning på lim rester. La den sitte i 10 minutter, og deretter bruke en sparkel for å skrape av limet. Tørk av sparkel med en fille etter hver skrape.

•Continue denne prosessen med sprøyting løsning, la det sitte og deretter skrape av tørket lim til alle lim er borte.

•Fyll en bøtte med en gallon av vann så varmt som du kan stå den. Legge til 2 kopper hvit eddik.

•DIP en svamp inn i bøtte og vri den ut. Vask eventuelle gjenværende rester fra veggene med svamp og eddik løsning. Skyll og vri ut svampen ofte. La wall luft tørke før du bruker maling, tapeter eller andre typer behandling.