Hvordan få toalettpapir for septisk Systems

June 6

Septiktank tankene er ganske enkelt å opprettholde så lenge du holde planlagt vedlikehold på din tank og se hva du putter inn i den. Offentlig kloakk ta avfall, men septisk systems bryte ned avfallet høyre i hagen din. Av toalettpapir og mengden av toalettpapir du flush er svært viktig i å opprettholde septik systemet.

Instruksjoner

Kjøp hvit toalettpapir i stedet for farget toalettpapir. Det er fargestoffer i fargede toalettpapir som bakterier har en vanskelig tid å bryte ned, så det er best å velge hvit, ufarvet toalettpapir.

•Consider kjøpe toalettpapir som markedsføres for å oppløse raskt. Alle toalettpapir er utviklet for å fungere i septik-systemer, men noen oppløse raskere enn andre.

•Bruk moderate mengder hvit toalettpapir og flush sparsomt. Store mengder vann og toalettpapir, kan selv hvit toalettpapir, forårsake en septiktank å sikkerhetskopiere, så bare flush når det er nødvendig og bruke så lite toalettpapir som mulig.

•Wrap kvinners produkter og kast i et trash kan i stedet for flushing dem. Disse produktene løses ikke raskt og kan føre til septisk problemer.

•Flush bare toalettpapir, ikke ansikts vev, papirhåndklær eller våtservietter. Emballasjen kan si at de er septiktank trygge, men de ikke alltid bryte ned raskt nok, spesielt hvis det er flere personer som bruker systemet.

Tips og advarsler

  • Toalettpapir er det eneste som skal tømmes i en septiktank.
  • Spyl ikke maling, frostvæske eller andre kjemikalier ned i toalettet. Disse kjemikaliene kan drepe bakterier som behandler avfall i septisk systemet, forårsaker alvorlige septisk problemer og muligens forårsaker grunnvann forurensning.