Hvordan få tilfelle av GE vaskemaskin

September 17

General Electric vaskemaskiner har en solid metall skap som beskytter interiør komponentene i vaskemaskinen. Hvis vaskemaskinen svikter, er det ofte nødvendig å fjerne kabinettet til komponentene reparasjoner. I motsetning til de fleste mainstream vaskemaskiner, er General Electric vaskemaskin skap konstruert av flere paneler, i stedet for ett enkelt skap som trekker rett utenfor. Fjerner kabinettet til innvendige komponentene i vaskemaskinen er en rask oppgave, forutsatt at du vet hvilke skjermer fjerne først.

Instruksjoner

•Trekk vaskemaskinen fra stikkontakten.

•Sett en flat skrutrekker over frontpanelet, inline med venstre og høyre side av skive lokket, å løslate våren klippene sikre frontpanelet på vaskemaskinen. Trekk frontpanelet vaskemaskin og Fjern.

•Åpne lokket, slipp dekselbryterknappen ved å stikke en skrutrekker under kanten av vaskemaskinen og deprimerende kategorien på baksiden av dekselbryterknappen, slik at bryteren kommer gjennom toppen av vaskemaskinen. Koble fra ledningen selen og fjerne dekselbryterknappen. På noen modeller kan lokket ikke komme gjennom toppen av vaskemaskinen.

•Fjern to skruene som fester øverst i vaskemaskinen. Skruene er plassert på slutten av sidepanelene, under foran på toppen av vaskemaskinen.

•Løft opp øvre panel i vaskemaskinen opp og fjerne den. Hvis vaskemaskinen din dekselbryterknappen ikke pop gjennom vaskemaskinen regjering i trinn 3, koble dekselbryterknappen ledningen fra kontrollpanelet til høyre på den bakre delen av toppanelet.