Hvordan få sugekopper til Stick dusj vegger

May 25

Sugekopper brukes ofte til å feste dusj caddyer og sjampo dispensere på dusj vegger. Hvis sugekoppene ikke er festet riktig, men vil de til slutt bli løs og faller. Heldigvis finnes det en måte å gjøre sugekraft kopper stikke til dusj vegger som vil beskytte dem og sikre dusj elementene på plass.

Instruksjoner

•Rengjør dusjen vegger med dusj rengjøringsmiddel eller Universal renere. Sugekopper må ha en jevn område å holde seg til og vil ikke legge til områder hvor det er skitt, såpe eller skitt. Skyll og tørk området med et rent håndkle.

•Fjern såpe avskum og olje fra dusj veggene med rubbing alkohol. Bruke rubbing alkohol i en liten, uanselig området dusj veggen for å sikre at det visne ikke flisen. Tillate rensevæske tørke.

•Plasser litt vaselin rundt den indre kanten av hvert sugekoppen nær koppens ytre felger. Dette danner et segl for sugekoppene og holde luften blir under.

•Trykk første sugekoppen mot veggen til det stikker. Kontroller at det er sikkert. Fortsett å holde resten av av sugekoppene til dusj veggen på samme måte.