Hvordan få sugekopper til pinne på en strukturert overflate

January 10

Hvis du prøver å holde en husholdning-grade sugekopp til en strukturert overflate, vil det ikke holde seg hele eller faller bort i løpet av sekunder. Sugekopper trenger å danne en perfekt forsegling mot en overflate for å følge den, og noen dips eller støt vil tillate luft å strømme under kanten av koppen. Dette hindrer et segl dannes gjør sugekoppen helt ineffektivt. Heldigvis benyttes sugekopper fortsatt på strukturerte overflater hvis forsiktige skritt er tatt å utarbeide overflaten på forhånd.

Instruksjoner

•RUB området som du ønsker bruk sugekraft kopp med en fin-grade sandpapir og minimalt trykk. Fortsett til overflaten er glatt. Sliping området før koppen er viktig; noen stikker eller depresjoner vil ødelegge vakuum betingelsen er nødvendig å holde koppen knyttet.

•Vaskestasjonen tømmes nylig glattet området med såpe og vann og en myk svamp. Skrubbe overflaten nøye for å fjerne all smuss som kan hindre at sugekoppen følge.

•Tørk overflaten tørr med en klut i stedet for papirhåndklær; papir fragmenter kan klamre seg til overflaten og gjør det enda vanskeligere for sugekoppen å feste.

•Spread et tynt lag med vaselin over overflaten med fingeren. Gelé vil bidra til å fylle eventuelle gjenværende depresjoner og tillate en tett forsegling oppsamlingen mot kanten av koppen. Skummet av overflødig gelé ved å skyve kanten av kredittkort over overflaten.

•RUB en liten bit av vaselin langs av sugekoppen, sikre at gelé fordeles jevnt.

•Trykk inntaks kopp sakte men fast mot overflaten. Hvis koppen pinner, la det i 30 minutter og tilbake for å kontrollere at det er fortsatt solid tilkoblet. Hvis luften er lekkasje i koppen, og den har mistet suge, Gjenta trinnene til det fortsatt festet i 30 minutter uten tegn til å løsne.

Tips og advarsler

  • Kontroller at overflaten du vil bruke sugekoppen til ikke vil bli skjemmet av sandpapir før du starter utjevning det.