Hvordan få støv av stoff

November 18

Kjemper støv er en konstant kamp, og forberedt på å håndtere det er viktig. Støv dekker dine møbler regelmessig, som kan være irriterende å fjerne gjentatte ganger, men det er et nytt nivå av plagsomme når den utligner inn i stoffet i hjemmet. Siden mange typer stoff er hjemmet ditt, er det mange forskjellige måter å geting støv ut av ulike typer stoff.

Instruksjoner

•Fjern støv fra døren matter, tepper og tepper ved å gi dem en god riste og slo dem mot et innlegg. Dette fjerner den tykke topp-lag som er viktig å gjøre før du bruker mer effektive metoder.

•Vacuum tepper, tepper, doormats og armer og baksiden av sofaen, fjerne støv fra stoffet. Bruk en mini vac eller en slange vedlegg støvtørking sofa puter. Siden sofa puter er tykke, fjerner ikke vakuum alene dypt forankret støvpartikler. Portabilitet av mini-støvsugere lar dem samarbeide godt for å fjerne støv fra stoffet i bilen.

•Vaskestasjonen tømmes alle støvete washables i vaskemaskinen maskinen, i vann minst 130 grader Fahrenheit. Dette inkluderer elementer som klær, sengetøy, putevar, seng dressinger og gardiner. Les etiketten for hvert element å sikre det vaskemaskin trygt. Tørr stoffet i henhold til instruksjonene på etiketten.

•Dry-steam noen støvete stoff. Tørr damp maskiner er dyrt, så det er mer praktisk å leie enn å eie en. Hvis du ikke eier en tørr dampmaskinen, leie fra en tørr renere butikk eller en apparatet utleie butikken. Tørr damp maskiner gjør akkurat hva navnet tilsier – de damp uten vann. Denne metoden er ideell for de mest delikate stoffene. Tørr steam er også ideell for gjennomtrengende større elementer, for eksempel sofa puter.