Hvordan få stoff Deodorizer

December 31

I bevegelse for å gå grønne, synes alle å være på utkikk etter måter å skifte fra kjemisk-laden hjemme produkter til mer naturlig løsninger. En av de enkleste måtene å eliminere et produkt fra din handleliste - og å kutte ned på potensielle kjemiske luftforurensende - er å erstatte butikken kjøpte luft og stoff fresheners med hjemmelaget versjoner. Bland dem i resirkulert spray flasker, og du vil også redusere avfall.

Instruksjoner

•Finn eller kjøp en sprayflaske du vil bruke for din stoff deodorizer. Hvis du er gjenvinning en sprayflaske, kontroller at det er grundig rengjort. Ingen rester bør forbli. Skru toppen av flasken. Legg det til side.

•Mix vann og vodka sammen. Avhengig av din flasken, Legg 1 kopp vodka for hver 1 1/2 kopper vann. Hell denne blandingen i flasken, etterlot om lag 2 inches på toppen av flasken.

•Legg 1 ss natron per 1 1/2 kopper vann. Riste flasken forsiktig til bakepulver oppløses.

•Legg duften. Du kan virkelig legge noe du liker, fra sist av en flaske din favoritt parfyme eller kroppen spray til essensielle oljer. Legge til 12 til 15 dråper av din favoritt eterisk olje til hver 1 1/2 kopper vann. Også legge til 1 kopp parfymerte vann som rosevann.

•Plasser dekselet tilbake på flasken. Gi blanding en mer skånsom riste å blande alle ingrediensene. Spray i luften eller på sofaer, gardiner, tepper og bilseter! Vodka vil ikke la noen alkohol lukt, men det vil bidra til å fjerne lukt stoffene.

Tips og advarsler

  • Teste produkter du gjør på et skjult område på stoff å sikre ingen flekker eller skade oppstår.