Hvordan få stiklinger fra Sycamore

June 2

Navnet sycamore refererer til en gruppe av løvtrær innen slekten Platanus. De skjer utelukkende innenfor våtmarksområde habitater av den nordlige halvkulen er allment dyrket som landskap trær for sin slående bark og store, palmate blader. Alle arter av sycamore overføre pålitelig fra borekaks, men det er viktig å lære skikkelig skjæring metoder for sycamore og hva tid av året er best for å gjøre dem. Gjør borekaks fra sycamores er ellers veldig enkelt. de vil rot med liten innsats, men du skal plante borekaks så snart som mulig etter høsting dem for størst sjanse for suksess.

Instruksjoner

•Ta borekaks sycamore trær i sen høst eller vinter, etter at treet har blitt sovende. Være pasient og vente to til tre uker etter at treet har falt mest, eller alle bladene før borekaks.

•Ta borekaks fra tuppen av sycamore grenene. Finne en 6-tommers lang grenen med nye, føyelig vekst fra året før på spissen og moden, herdet tre på bunnen. Unngå å ta borekaks som helt greenwood eller hardvedgulv.

•Kontroller kutt på 6-tommers merket med beskjæringssakser. Vinkel kutt på 45 til 60 grader. Vinklet kutt eksponere en større mengde vaskulær, kjemisk-rike indre kjøttet av sycamore skjæring, som vil hjelpe det rot raskere.

•Snip av og kast noen side skudd av sycamore klipping. La flere blad knopper hjelper sycamore photosynthesize våren til.

•Transport sycamore kutte innpakket i en fuktet tørkepapir å hold det hydratiserte. Ikke la papirhåndkle tørke ut.

•Pot sycamore kutte i fuktet sand så snart som mulig etter skjæring. Behandle slutten med heie hormon, hvis du ønsker, å påskynde rooting prosessen.