Hvordan få stiklinger fra roser

November 18

Rosenbusker er flerårige planter som kan vare i flere tiår når riktig tendens. Som mange planter, kan nye rosenbusker startes med stiklinger tatt fra etablerte planter. Når du har et skjæring, kan du overføre kutte på noen annen måte noen av som resulterer i en ny steg anlegg for hagen din. Før du kan starte overføring av et nytt anlegg skjønt, må du gjøre borekaks fra en sunn rose plante.

Instruksjoner

•Ta borekaks fra roser til enhver tid av året, er selv om slutten av våren etter innledende blomstrer i sesongen eller i tidlig faller etter sist blomstrer ideelt ganger, fordi de rose blomstrer forblir Bush. Bare gjøre stiklinger av stilkene av rose busker som har produsert blomstrer.

•Velg kuleste tid på dagen som du kan ta din borekaks. Generelt gir tar borekaks i morgen deg med kjøligere forhold, som hindrer de steg borekaks tørker ut. Hvis du har tenkt å lage flere borekaks fra rose bush på samme tid, bringe wet papirhåndkle i forseglede plastposer med deg å kutte plasseringen.

•Pinch av wilting blomster hodene med fingertuppene og kast av blomster. Telle bladene på stammen som du vil klippe ut slik at den inneholder minst fem friske blader i sin øvre halvdel.

•Kontroller kuttet i rose stammen 6 til 8 inches rygg fra drikkepengene av stammen, slik at du får fem går i din kutte. Skjær stammen med skarp saks i 45-graders vinkel og unngå knusing stammen.

•Wrap hvert steg kutte i våt papirhåndklær, innpakning våte håndklær tett på bunnen av hver kutte. Plass klippe pakket i en forseglet plastpose å låse fuktighet til du er tilbake i. Hvis du ikke planlegger å rot kutte noen dager, borekaks i sine forseglet poser på et kjølig, tørt sted, for eksempel en kjeller eller kjøleskap.

Tips og advarsler

  • Loddrett skiver i bunnen av stammen kan hjelpe heie.
  • Det kan ta opptil åtte uker før en rose klippe til roten.