Hvordan få stank av en madrass

March 9

Hvordan få stank av en madrass

Hvis du sover på en secondhand madrass, din pet hadde en ulykke på sengen eller du har en mold problem kan madrassen ikke hjelpe deg å få en god natts søvn. Lukt kan holde deg om natten. Du kan kvitte seg med de fleste madrass lukter slite ikke. Hvis en bestemt prosedyre ikke effektivt fjerne lukt, kan du prøve en annen.

Instruksjoner

•Ta madrassen ute i solen hvis mold vokser oppå den. Mold er trolig kilden til lukten. Børste den av når det tørker med en liten hånd kost eller vakuum det opp. Hvis formen er fortsatt til stede, laget tørk madrassen rengjøre med en fille og rensemiddel av 1 del rubbing alkohol og 1 del vann. Gjenta på den andre siden. Tørr madrassen helt i solen i fire til seks timer på begge sider før bringe den tilbake innendørs.

•Løft opp madrassen og dryss natron eller boraks på boksen våren. Angi madrassen toppen og la den være der på ubestemt tid, anbefaler University of Kentucky, så dryss natron eller boraks på madrassen. Neste dag, vakuum natron eller boraks på madrassen. Bakervarer brus og boraks absorbere effektivt lukt.

•Liberally dryss kattunge søppel under og på madrassen. Etter en uke, vakuum kattunge søppel eller børste den inn et søppel pose.

•Fyll ren hvit eddik i en sprayflaske og tåke madrassen. Etter det helt tørker, snu madrassen og gjenta på den andre siden. Eddik er også effektiv i å fjerne lukt.

•Apply et kommersielt produkt designet for å kvitte seg med kjæledyr eller urin lukter hvis eddik eller natron ikke hjalp. Bruk produktet som beskrevet på etiketten.

•Rengjør madrassen med en dyp rengjøring utvinning maskin ofte brukt for tepper. Bruke møbeltrekk vedlegget og dyp-feilfri madrassen henhold til produsentens anvisninger. Etter madrassen tørker helt, som kan ta to eller tre dager, knips det over og gjenta på den andre siden.