Hvordan få Skunk lukten av møbler

June 14

Når skunks føler seg truet eller i fare, slipper de veldig stygg lukt som forsvar for å beskytte seg. Mennesker er dette en svært ubehagelig lukt. Spray fra skunks er faktisk en olje sammensatte. Vurderer olje og vann ikke blander, vil rent vann ikke ta skunk lukten av møbler. Lukten må være brutt ned og oppløses. Når du finner at møblene er sprøytet, bekymre deg ikke, det finnes løsninger for å få lukt ut og men.

Instruksjoner

•BEGIN arbeider på det berørte området av møbler så snart som mulig. Jo lenger du venter, jo vanskeligere vil det bli for å fjerne lukt.

•Lag en løsning av eddik i en quart eller peroxide med 1/4 kopp natron og ca 1 tsp. oppvaskvann såpe. Bland ingrediensene i en stor bolle. For utendørs møbler, kan du opprette din egen løsning av en del Clorox og ni deler vann. Andre over-the-counter produkter som inneholder lukt-nøytralisere effekten er tilgjengelig for både utendørs og innendørs møbler hvis du ikke vil lage din egen løsning.

•Bruk en klut og massasje løsningen i de berørte områdene. Du kan også spray området og blot det opp raskt med en klut.

•Dampspissen rent møbler. Hvis du har en steam-rengjøring maskin, gå videre og bruke den til å kvitte seg med skunk lukten. Du kan også leie fagfolk til damp rengjør det for deg hvis din hjem løsninger ikke fungerer.

•Spray møbler med en stoff deodorizer etter at du har brukt løsningen eller damprengjøringsutstyr. Dette kan bidra til å skape en frisk duft.