Hvordan få skritt fra jernbane bånd

April 5

Hvordan få skritt fra jernbane bånd

Jernbanen slips er et naturlig valg for rustikke utendørs landskapsforming trinnene. De er værbestandig og omfangsrik, som betyr at de ikke råtner i regn eller være utsatt for erosjon. Egentlig kan denne fremgangsmåten forhindre erosjon i områder hvor tung trår kan ofte føre. Noen av prosessen vil variere avhengig av den enkelte art av prosjektet, men forstå prinsippene i arbeid vil hjelpe deg å oppnå varige resultater. Ta spesielle forhåndsregler når kutte bånd, som mange gamle jernbane bånd inneholder steiner, skrap eller annet hard emner som kan utgjøre en risiko.

Instruksjoner

•Measure den totale lengden av skråningen skal terrasse med trinn, doble det, og kjøpe nok jernbane bånd for å span avstanden. Deretter måle bredden på banen du ønsker.

•Decide hvor mange skritt du vil omfatte skråningen, med tanke på at skritt at en mer gradvis stigning og færre mener en brattere oppstigning. Når du har bestemt, multiplisere antall trinn av bredden på banen og kjøpe nok jernbane bånd å passe.

•Skjære din jernbane bånd for å passe dine planer. Bruk en motorsag, og fungerer veldig sakte. Bruk vernebriller, hansker og solide støvler og buksene for denne delen.

•Dig bort et sted for hvert trinn med en spade, starter på toppen og nedover veien. Dette forhindrer unødvendige graving. Etter graving hvert trinn sted, satt tre jernbanen slips på plass: to på hver side av banen, og en foran.

•Fyll steg tre sider med grus eller småstein for å holde formen på hvert trinn.

•Continue prosessen for hvert trinn inntil du når bunnen av bakken. Kontrollere tid trinnene er sikre, og behandle eroderte områder med ekstra programmer grus.