Hvordan få sennep alger

May 16

Når sennep alger får tak i et basseng, fjerne dens seig, slimete forståelse er vanskelig, lang affære. Bli kvitt det innebærer flere filterings, konstant vannsirkulasjon, gjentatte rengjøring og tonn vanskelig, fysiske skrubbing. Heldigvis, sennep alger er svært sjeldne, med Par basseng og Spa rapporterer at den ser færre enn fem bekreftede tilfeller et år i sin Connecticut county. Mens oddsene er mot en sennep alger infestation, øker neglisjere noen grunnleggende vedlikeholdsprosedyrer og engasjerende i praksis som kan bringe sporer i bassenget sjansene for å få sennep alger.

Instruksjoner

•Stop kontrollere og balansere vannet i bassenget. Sennep alger tar holder i bassenger med kjemiske ubalanser, så hvis du stopper å legge forsyninger for å holde kjemikalier i bassenget selv, er det mer sannsynlig å få sennep alger.

•La bassenget avdekket når du ikke bruker det, spesielt i vind tider. De fleste alger sporer bære på lufta, og forlater bassenget avdekket eksponerer vann til airborne inntrengerne. Avdekket bassenger mottar mange sollys, som varmer opp vannet, sollys og varme vann er to viktige faktorer i sennep algene oppblomstringen.

•Unngå sirkulerende vann i bassenget eller la sirkulasjon "dødpunkter" i vannet. Selv om sennep alger får inn i en pool, hindrer skikkelig sirkulasjon alger får fotfeste på en overflate. Forlate vann stillestående lar sennep alger å bosette seg og spre.

•Swim i bassenget etter bading i en annen vannmassen forurenset med sennep alger. Spores vil holde seg til badetøy og overføre til bassenget.

•Rengjør bassenget uregelmessig, hvis i det hele. Sjeldne rengjøring og dårlig vannfiltrering leverer innkommende sennep alger sporer med næringsstoffene de trenger til trives. Sviktende å rengjøre pool utstyr som stiger eller raker før lagring eller bruke dem øker dine sjanser for en sennep alger infestation.

•Stay ut av bassenget som mulig hvis du har en infisering. Svømming og sprut skaper krusninger og vann bevegelse som kan dislodge sennep alger fra sidene og bunnen av bassenget.